Belysning er en stærkt overset del af indretningen af både private hjem og virksomheder. Alt for ofte bliver det reduceret til et spørgsmål om lampens design frem for at fokusere på, hvilken funktion lyskilden skal have. Belysningen er nemlig afgørende for, om et rum virker trygt og indbydende – og ikke mindst om det fungerer efter hensigten I forbindelse med såvel arbejde som afslapning

Optimalt set bør belysning sidestilles med den øvrige indretning af et hjem eller en arbejdsplads og dermed tænkes med ind helt fra start. Det gør det også nemt at gemme “grimme” ledninger af vejen. Men det er naturligvis aldrig for sent – og er I allerede langt med indretningen, kan I sagtens nå at få den perfekte belysning med den rette rådgivning.

Em-el belysning

I kender det sikkert kun alt for godt. I har forelsket jer i en fantastisk lampe, der vil passe perfekt til stilen i jeres hjem. Og så glemmer I alt om, hvad dens funktion egentlig skal være. For der er stor forskel på, om en lampe skal fungere som hyggebelysning, oplysning i gangarealer, arbejdsløs over køkken- og skrivebordet eller som læselys.

Heldigvis findes der masser af muligheder, uanset hvilken funktion I har brug for. Så gå selv på jagt efter en lampe, der kombinerer funktionalitet og design.

På arbejdspladsen

De fleste skænker ikke belysningen mange tanker, når de er på arbejde. I hvert fald ikke så længe den fungerer upåklageligt i forhold til arbejdsopgaverne. Til gengæld går det sjældent ubemærket hen, hvis medarbejderne er generet af refleksioner i computerskærmen fra kunstigt lys, eller hvis lyset skærer i øjnene. Ofte kræver forskellige jobfunktioner forskellig belysning, og derfor er der behov for planlægning, når en arbejdsplads skal oplyses.

Ofte vil øget opmærksomhed omkring lysforholdene faktisk være en god forretning, fordi det skaber bedre arbejdsforhold, gladere medarbejdere og dermed grundlaget for større effektivitet.

Em-el belysning
Em-el belysning

I Butikken

Belysningen i en butik er i høj grad afgørende for salget. Lyset skal præsentere varerne bedst muligt, det skal lede kunderne rundt i butikken, og ikke mindst skal det skabe en stemning, der giver dem lyst til at komme igen. Med andre ord er belysningen med til at bestemme, hvordan kunderne opfatter butikken og om de inspireres til at gøre et køb.

Hvordan lyset skal arrangeres, hvor kraftigt det skal være, og hvilke lyskilder der skal bruges, afhænger i høj grad af, hvilke produkter butikken fører. Fx er det vigtigt at tænke på, at nogle lyskilder udvikler meget varme og derfor ikke egner sig til alle butikstyper.

Lad os give et fornuftigt tilbud på din belysning

Uanset hvilken type opgave du står med inden for belysning, kører Em-El ud på hele sjælland, så lad os komme forbi til en snak om dit behov, så giver vi et  uforpligtende tilbud. Kontakts os enten via formularen eller ring på tlf. 30 30 17 45 så er vi på vej til at hjælpe dig med en sikker løsning.