Skal din familie til at lave mindre eller større renoveringer i jeres bolig, så er det en god ide også at kigge el-installationen efter i samme omgang.

Vi har produkter, der sikrer større komfort og mere sikkerhed i hverdagen.
Blandt andet trådløse kontakter der gør det nemt at indføre nye funktioner i din el-installation.

Eller måske glemmer børnene at slukke lyset i bryggerset? Så er det en god ide at få installeret en bevægelsessensor, der automatisk slukker lyset, når der ikke er nogle i rummet.

Når du bygger nyt er det vigtigt at tage el-installationen med i designfasen.

 

Benyt en plantegning over dit kommende hjem og tegn dine møbler ind. Flytter du tit rundt på møblerne, skal der tages hensyn til det – heller en stikkontakt for meget end en for lidt. Reglerne for nybyggeri kræver en stikkontakt pr. påbegyndte 4m² beboelsesrum, men det er langt fra altid nok.

Overvej hvilken type belysning du har brug for i de enkelte rum. foretrækker du f.eks. en læselampe på væggen eller på bordet i dit soveværelse? og har du brug for at kunne tænde og slukke for loftsbelysningen i begge ender af din gang eller entre? Overvej dine egne og familiens behov grundigt, og tag os med på råd, og hør om de mange forskellige løsningsmuligheder.

Overvejer du renovering af dit gamle køkken, og vil du i den forbindelse gerne have lavet nye og mere sikre elinstallationer?

Du kan også få hjælp til at få det bedste tilbud fra elektriker på nye elinstallationer til dit køkken, og hvordan du sparer mest muligt.

Læs om regler el-installationer i køkken.

Planlægning er nøglen til succes

Vi kan træde til på alle tidspunkter i løbet af et renoverings- eller istandsættelsesprojekt, men jo tidligere I inddrager os i processen, jo bedre.

At springe over hvor gærdet er lavest, er ikke hensigtsmæssigt når det gælder el-installationer. Den første vejledning fra vores elektriker kan være afgørende for slutresultatet.

Vi er altid fleksible overfor virksomheden og andre håndværksgrupper. Er det en arbejdsplads, træder vi til efter fyraften – er det akut, træder vi til med det samme. -Et godt projekt er et gennemtænkt projekt.

En el-installation skal ikke bare virke – den skal også indgå i bygningen på en pæn måde.

Vores erfarne elektrikere tænker altid det arkitektoniske ind i opgaven, og tager fat i de faggrupper som de skal samarbejde med, så at det visuelle udtryk bliver flot.

Det handler ikke kun om elektrikere, der laver el-installationer. Det handler om at helheden lykkes. Derfor tager vi kundens briller på og ser opgaven gennem dem.

Lad os give et fornuftigt tilbud på din renovering

Uanset hvilken type opgave du står med inden for renovering, kører Em-El ud på hele sjælland, så lad os komme forbi til en snak om dit behov, så giver vi et  uforpligtende tilbud. Kontakts os enten via formularen eller ring på tlf. 30 30 17 45 så er vi på vej til at hjælpe dig med en sikker løsning.