Hos Em-El har vi solid erfaring med at udføre alle former for el installation, og altid med kundens behov i centrum. Vi vil gerne være de bedste. Intet mindre. Så du ved, at når du har brug for hjælp til el installation, kan du med tryghed kontakte Em-El og være sikker på, at du får den bedste og mest sikre løsning, og kvalitetsarbejde til en fornuftig pris.

Det er målet. Så kan vi nemlig blive ved at være din samarbejdspartner omkring al el installation.

Hos Em-El favner vi bredt. Vi udfører alle opgaver inden for el installation:

Er der fejl på din elinstallation, eller har du boret ind i kabler, da du skulle hænge dine nye billeder op, står vi til rådighed. I alle situationer, der indebærer elektriske installationer, er vi klar til at rykke ud og udbedre reparationen

Tavle- & HPFI udskiftning

Trænger din bopæl eller virksomhed til ny tavle, eller virker dit fejlstrømsrelæ ikke længere, som det skal (hvis du har et), er du kun et opkald væk fra et uforpligtende tilbud på udskiftning. Husk, at fra 1.juli 2008 skal alle installationer med tilslutningssteder på op til 20A beskyttes af et HPFI

Vi laver gerne service- og vedligeholdelsesaftaler på el installation hos både privatkunder og erhvervskunder, og vi tilbyder specielt fordelagtige servicekontrakter til boligforeninger, institutioner og erhvervsvirksomheder. Du har også altid mulighed for at lave en service- og vedligeholdelsesaftale på dine nye installationer

Døranlæg og porttelefon

Hos Em EL har vi bred erfaring og leverer altid gode professionelle løsninger.

Vi tilbyder både traditionelle dørtelefonanlæg samt større anlæg, hvor adgangskontrol og kameraovervågning kunne være et ønske.

Vi har mange års erfaring med forskellige leverandører i porttelefoner, det kunne være SSD, Videx, Scantron eller andre.

Står du som kunde med et anlæg med fejl på, kan vi rette den.
Vi har dygtige kompetente medarbejdere, der er vant til at stå med alt lige fra små anlæg til større og mere komplicerede anlæg.

Lad os give et fornuftigt tilbud på din el installation

Uanset hvilken type opgave du står med inden for el installation, kører Em-El ud på hele sjælland, så lad os komme forbi til en snak om dit behov, så giver vi et  uforpligtende tilbud. Kontakts os enten via formularen eller ring på tlf. 30 30 17 45 så er vi på vej til at hjælpe dig med en sikker el installation.